VISIE RIVIERFRONT SCHIEDAM – VLAARDINGEN – MAASSLUIS

Geachte ondernemer,
Dinsdag 31 januari j.l. was er een bijzondere middag in het Deltahotel in Vlaardingen.
De ondernemingsverenigingen SchiedamHavens, IKV Vlaardingen en MOVe Maassluis hebben deze middag georganiseerd.
Met een gezelschap van ruim 60 man/vrouw is er een start gemaakt met een proces om tot een gezamenlijke economische visie te komen voor Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.
Na opening door de middagvoorzitter Agnes van Ardenne, die de noodzaak van een gezamenlijke visie onderbouwde aan de hand van feiten die in de wereld van vandaag gebeuren, gaven de 3 voorzitters van bovengenoemde ondernemersverenigingen in een korte pitch aan wat zij van dit proces verwachten.
Daarna ging het zeer diverse gezelschap, bestaande uit wethouders, ondernemers, ambtenaren, mensen uit onderwijs en zorg, etc., uiteen in groepjes om hun “droom” over de 3 steden uit te werken aan de hand van een aantal vragen.
Aan het einde van de middag gaf Marlies Mulder van de Zakenpartner (zij zal leiding gaan geven aan het proces om tot de gezamenlijke visie te komen) alvast een inkijkje in de eerste uitkomsten van deze middag.
Resumerend was het een zeer inspirerende middag, waar meer dan duidelijk werd dat er een enorm enthousiasme heerst onder alle aanwezigen om de economie van onze steden verder aan te jagen.
Wij houden u de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen dat ook u met ons mee wilt (blijven) denken.

Een vriendelijke groet,
Het bestuur